Jouw therapeut

Mijn naam is Marleen Hardeman en woonachtig in Noord Limburg, Nederland.

Mijn verhaal
Als kind begreep ik niet veel van de wereld om mij heen. Ik snapte maar niet waarom niet iedereen met dieren kon communiceren en voelde mij anders en niet thuis op deze wereld. Ik riep als kind al “ik wil naar huis”. Het was voor mij moeilijk om te landen op deze aarde.

Nadat mijn ouders gingen scheiden heb ik mij aangemeld als beroepsmilitair bij de Koninklijke Landmacht. Ik zocht stabiliteit en hoopte dat ik weerbaarder zou worden. Ik ben 17 jaar beroepsmilitair geweest en uitgezonden geweest. Deze tijd heb ik veel geleerd over de wereld en ben ik mijzelf vele malen tegen gekomen. Het jezelf voorbij lopen en alsmaar door blijven gaan was er zo ingeslopen dat het een way of life was geworden. Tijdens uitzending werd het mij steeds duidelijker dat dit niet mijn weg was, ik voelde en ervaarde op spiritueel gebied erg veel en begon steeds meer waar te nemen.

Nadat ik de dienst had verlaten hakte mijn way of life er bij mij in. Ik trok een gewone baan niet meer als leidinggevende en was intens moe. Ik had erg veel moeite om te aarden in de burgermaatschappij. Daar kwamen de angst aanvallen, hyperventilatie, extreme vermoeidheid en alle onverklaarbare lichamelijke klachten om de hoek kijken. Dit heeft voor mij zo’n 10 jaar geduurd.

Tijdens deze 10 jaar ben ik steeds meer mijn innerlijke pad gaan volgen.Ik heb veel opleidingen gedaan en ben zelf diverse therapieën ondergaan. Het ene paste meer bij mij dan de andere. Ik ben dan ook gestart met het helpen van mensen en dieren op energetisch niveau. Ik gaf healingen, deed readingen en ondersteunde met Bach Bloesem Remedies en edelsteentherapie.

Na de geboorte van mijn zoontje in 2016 heb ik een mega burn-out gekregen. Ik kon niet meer slapen, moest aan de medicatie en was te moe om voor mijzelf te zorgen.

De ommekeer
Dit diepe dal is de grootste wending in mijn leven geweest. Ik zou hier uitkomen en ik zou weer heel worden. Ik heb alle tools die ik had op mijzelf los gelaten en heb een paar keer hulp gehad van een paar bevriende therapeuten.
Ik ben naar Frankrijk gegaan, daar woont een hele bijzondere vrouw in the middle of nowhere en geeft daar sjamanistische traumatherapie in de vorm van droomreizen. Ik ben een tijdje op “de berg” geweest en heb daar een cursus gedaan en therapie gevolgd. Met als resultaat dat ik ineens van mijn angsten, hyperventilatie en extreme vermoeidheid af was. Ik durfde weer auto te rijden, ik kon weer ademhalen. Dit was het grootste cadeau wat ik mezelf ooit had kunnen geven.
Dit heeft mij aangezet om bij haar een therapeuten opleiding te volgen waardoor ik zelf nu ook Sjamanistisch trauma therapeut ben geworden.

Heling en groei
Door mijn brede levenservaring, helder voelen, helder weten, helder zien en diverse opleidingen help ik graag mens en dier om hun bij te staan in hun eigen levenspad en ondersteun ik graag in het oplossen van de blokkades, klachten en trauma’s.
Als therapeut werk ik vanuit een holistische visie dat wil zeggen dat ik de mens zie als een geheel van mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Alles is met elkaar verbonden.

Diploma’s en certificaten

• Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk bent en waarvoor je naar de Aarde komt
• Opleiding Edelsteentherapie
• Praktijkopleiding Kristallegging en Masterhealing-Reading
• Openen, programmeren, 13 dimensionale healer kosmische kristallen en edelstenen
• Hoe wordt je de engel wie je werkelijk Bent in heel je Stralendheid
• Opleiding chakra’s, lichtlichamen, Pilar of Light openen en helen
• Opleiding Kosmisch Vuur 1 en 2, multidimensionaal Healer, Pilar of Light, Drakenhealing
• Korte beroepsopleiding “Hogere dimensionale natuurgeneeskunde”
• Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een Lichtvortex?
• Bach Bloesem Remedies
• Cursus Dreamhealer-Warhealer
• Cursus memory Demonhealer
• Cursus leef je eigen droom
• Cursus Grenzeloos
• Opleiding Sjamanistische traumatherapie, droomreizen