Fotoreading

Bij een fotoreading bekijk en voel ik de foto die u mij heeft toegezonden. De foto kan digitaal naar mij verstuurd worden. Ik kan de energie voelen van de persoon of het dier die daarop afgebeeld staat.

Ik ontvang graag de meest recente foto van de persoon of het dier waar de reading en healing voor bedoeld is.

Uiteraard mogen er ook vragen gesteld worden welke ik graag ontvang bij de foto in de mail.

Tijdens de reading en healing maak ik contact met de ziel en energie van de persoon of het dier, krijg ik beelden door of komt er op een andere wijze communicatie tot stand. De blokkades of trauma’s die ik tegenkom tijdens de sessie zal ik gelijk opruimen en helen.

U krijgt voor zover de persoon of het dier in kwestie antwoord geeft op de vragen, beelden doorgeeft of op andere wijze communiceert dit te lezen in een verslag die ik u toestuur na de reading. Tevens zal ik in het verslag vermelden wat ik aan blokkades en/of trauma’s ben tegengekomen en wat ik daar aan heb gedaan.

Fotoreading van een dier

Regelmatig krijg ik verzoeken of ik ook de energie kan lezen van een huisdier, bijvoorbeeld omdat dit overleden is, spoorloos verdwenen is of om bepaald gedrag te verklaren. Ik heb inmiddels ervaring met katten, honden, paarden en kippen. Wat ik meestal kan voelen is de gemoedstoestand en soms ook wat een dier tot bepaald gedrag brengt. Dieren geven hun verhaal anders door dan mensen. Verwacht dus ook minder details. Ik overleg vooraf met je of ik met een toegestuurde foto al dan niet kan werken. Ook voor dierenfoto’s geldt dat alleen het dier waarom het gaat erop mag staan.

Voorwaarden van een foto

  • Er mag maar èèn persoon of dier op de foto staan om verwarring van energieën te voorkomen. Antwoorden kunnen hierdoor gerichter ontstaan zonder verstoring van andere personen op de foto.
  • De leeftijd van de foto is onbelangrijk. Ik kan werken met zowel (zeer) oude als nieuwe foto’s. Maar het liefst ontvang ik graag een meest recente foto.
  • Bij het behandelen en readen personen moet degene op de foto eerst toestemming hebben gegeven, dit in verband met de privacy. Bij dieren zal ik zelf toestemming vragen aan het dier. Het kan een enkele keer voor komen dat ik geen toestemming krijg, dan is voor mij een reading en healing onmogelijk.