Fotoreading

Bij een fotoreading bekijk en voel ik de foto die u mij heeft toegezonden. De foto kan digitaal naar mij verstuurd worden. Ik kan de energie voelen van de persoon die daarop afgebeeld staat.

Het maakt niet uit wanneer de foto gemaakt is; de persoon kan zowel levend als overleden zijn. De persoon op de foto geeft mij zover hij/zij dat wilt woorden en/of beelden door die ik aan u mag doorgeven. Uiteraard mag u over deze persoon ook vragen stellen U krijgt, voor zover de persoon in kwestie antwoord geeft op de vragen, beelden doorgeeft of op andere wijze communiceert, dit te lezen in een verslag die ik u toestuur na de reading.

Fotoreading van een dier

Regelmatig krijg ik verzoeken of ik ook de energie kan lezen van een huisdier, bijvoorbeeld omdat dit overleden is, spoorloos verdwenen is of om bepaald gedrag te verklaren. Ik heb inmiddels ervaring met katten, honden, paarden en kippen. Wat ik meestal kan voelen is de gemoedstoestand en soms ook wat een dier tot bepaald gedrag brengt. Dieren geven hun verhaal anders door dan mensen. Verwacht dus ook minder details. Ik overleg vooraf met je of ik met een toegestuurde foto al dan niet kan werken. Ook voor dierenfoto’s geldt dat alleen het dier waarom het gaat erop mag staan.

Voorwaarden van een foto

  • Er mag maar één persoon of dier op de foto staan om verwarring van energieën te voorkomen. Antwoorden kunnen hierdoor gerichter ontstaan zonder verstoring van andere personen op de foto.
  • De leeftijd van de foto is onbelangrijk. Ik kan werken met zowel (zeer) oude als nieuwe foto’s.
  • De persoon of het dier op de foto mag zowel levend als overleden zijn.
  • Bij levende personen moet degene op de foto eerst toestemming hebben gegeven, dit in verband met de privacy. Bij dieren zal ik zelf toestemming vragen aan het dier. Het kan een enkele keer voor komen dat ik geen toestemming krijg, dan is voor mij een reading onmogelijk.